the highest level

Translations at

Waarom ons?

  • Snel & stipt
  • Persoonlijk contact en flexibel
  • Scherpe prijzen
  • Vele talen
  • Ervaren en gekwalificeerde vertalers

Onze Diensten

 

Wij bieden een volledig spectrum aan vertaaldiensten, waaronder: vertalingen, lokalisatie, transcreatie, proeflezen, herschrijven, kwaliteitsborging en tolkdiensten in vele verschillende bedrijfstakken/gebieden.

 

Wij realiseeren kleine en grote projecten in vele taalcombinaties, met daarbij de mogelijkheid van diverse vertalers per project met gebruik van termbases en beheer van vertaalgeheugen. Onze capaciteit is zodanig dat wij vrijwel direct vertalingen van hoge kwaliteit kunnen bieden, waarbij deadlines altijd worden gehaald. Ons aanbod betreft snelle en op maat gemaakte services overeenkomstig de behoeften van de klant. Werkzaamheden worden uitgevoerd voor kleine en grote bedrijven, en wij realiseren tevens uitbestede vertaalwerkzaamheden voor andere vertaalbureaus. In ons vertaalwerk maken wij gebruik van professionele Computer Aided Translation Tools (CAT tools) en we kunnen overweg met de meeste formats.

 

 

 

Kwaliteitscommunicatie, zowel met de klant als de vertaler, heeft bij ons hoge prioriteit, en wij zorgen ervoor dat de verwachtingen van onze klanten worden begrepen en dat hier dienovereenkomstig aan wordt voldaan.

 

Wij hebben diverse gekwalificeerde en ervaren tolken beschikbaar voor de lokale Boliviaanse markt, waarbij wij kunnen voorzien in diensten voor Engels, Spaans, Portugees en Nederlands.

 

Bekijk onze Terms & Conditions (engels)