the highest level

Translations at

Waarom ons?

  • Snel & stipt
  • Persoonlijk contact en flexibel
  • Scherpe prijzen
  • Vele talen
  • Ervaren en gekwalificeerde vertalers

Over ons

id est translations is een vertaalbureau met Nederlands management, opgericht in 2005 en gevestigd in Cochabamba, Bolivia. 

Wij bieden een volledig spectrum van professionele taaldiensten, waaronder vertalingen, lokalisatie, transcreatie, proeflezen, kwaliteitsborging en tolkdiensten. Wij richten ons vooral op de volgende talen: Engels, Nederlands, Frans, Duits, Deens, Spaans, Portugees en Italiaans, maar ook bijvoorbeeld Hongaars, Bulgaars, Roemeens, Grieks, Russisch, Arabisch, Chinees, Japans, Koreaans. 

Al onze diensten kennen zeer scherpe prijzen. 

Wij garanderen de beste kwaliteit voor al onze vertalingen. Klaar voor publicatie, waarbij volledig rekening wordt gehouden met alle sociale en culturele aspecten. Voor alle opdrachten selecteren wij de meest geschikte vertaler met de juiste achtergrond en de nodige kwalificaties en expertise. Ons werk wordt met de hoogst mogelijk zorgvuldigheid en professionaliteit uitgevoerd.

Het is onze missie om bedrijven, groot of klein, van dienst te zijn bij al hun behoeften aan vertaaldiensten, zodat hun producten en diensten ook op de internationale markt hun weg kunnen vinden.