the highest level

Translations at

Hvorfor vælge os?

  • Hurtige og punktuelle
  • Personlig kontakt og fleksibilitet
  • Konkurrencedygtige priser
  • Mange sprog 
  • Erfarne og kvalificerede oversættere

Vores Ydelser

Vi tilbyder en bred vifte af ydelser, herunder oversættelse, lokalisation, transcreation, korrekturlæsning, redigering, kvalitetssikring og tolkning, alle indenfor adskillige områder.

Vi tager os af såvel små som store projekter med mange forskellige sprogkombinationer, og vi er i stand til at afsætte flere oversættere til et projekt samtidig med, at vi kan anvende den egnede termbase eller translation memory. Vi kan med kort varsel udføre oversættelse af højeste kvalitet, og vi overholder altid vores deadlines. Vi tilbyder en hurtig og skrædersyet løsning, der stemmer overens med kundens behov. Vi samarbejder med både små, mellemstore og store firmaer og udfører også arbejde, der er blevet os outsourcet af andre oversættelsesbureauer. Vi bruger professionelle computerhjælpeværktøjer (CAT tools) og kan arbejde med de fleste formater.

Kvalitetskommunikation, såvel med kunder som oversættere, er af den største betydning for os, og vi sikrer os ydermere, at kundens forventninger forstås og indfries.

Vi har flere kvalificerede og erfarne tolke til det lokale bolivianske marked. Vi dækker sprogene engelsk, spansk, portugisisk, hollandsk og dansk.