the highest level

Translations at

Hvorfor vælge os?

  • Hurtige og punktuelle
  • Personlig kontakt og fleksibilitet
  • Konkurrencedygtige priser
  • Mange sprog 
  • Erfarne og kvalificerede oversættere

Hvem er vi?

id est translations er et hollandsk styret oversættelsesbureau med base i Cochabamba i Bolivia. Det blev grundlagt i 2005.

Vores professionelle hold tilbyder oversættelse, lokalisation, transcreation, korrekturlæsning, redigering, kvalitetssikring og tolkeydelser. Vi fokuserer hovedsageligt på engelsk, hollandsk, fransk, tysk, dansk, spansk, portugisisk og italiensk, men vi tilbyder vores ydelser indenfor næsten enhver sprogkombination. Alle ydelser tilbydes til yderst fordelagtige priser.

Vi garanterer at levere en oversættelse af højeste kvalitet, der tager fuld højde for de sociale og kulturelle aspekter, der hvor teksten skal lanceres eller anvendes. Til alle vores ydelser anvender vi den mest egnede oversætter eller tolk, der har de nødvendige kvalifikationer og den nødvendige bagrund og erfaring. Alle vores projekter udfører vi det bedste vi kan.

Vi sætter en ære i at hjælpe såvel små som store virksomheder med deres multilingvistiske behov, så de kan få succes med deres produkter eller ydelser på et globaliseret marked.